dimecres, 29 de maig del 2013
A la trobada del 15 de març varem tenir la sort de que ens visités l'autora del llibre escollit la Bel Olid, una persona  encantadora, molt amable parla tal i com escriu amb molta riquesa de paraules.
La Bel Olid Báez  (Mataró 1977) és traductora, professora de llengua de la Universitat Autònoma de Barcelona, Ha escrit diversos articles sobre literatura infantil i juvenil i ha traduït nombrosos llibres de l'anglès i el francès al català i castellà.
Recomano una visita al seu bloc: belolid.worpress.com.
Haig de confessar que aquest no era el llibre escollit perquè lleguéssim i comentéssim al club, en concret era "Primavera, estiu, etc" de la Marta Rojals, per demanar un lot de llibres hem de seguir un protocol, tenim accés als que hi han i se estant disponibles o no, aquest posava que si, al cap de poc em truca la companya Esther de la Central De Girona i em diu ho sento, hi ha hagut un error no està disponible!, però acaba d'arribar un lot d'una escriptora jove que "pinta" molt bé el llibre es diu "La mala reputació" son contes curts... jo mel llegiré aquest cap de setmana i et dic la meva opinió. el dilluns m'envia un correu i diu endavant, sempre i quan la gent del vostre club sigui de ment oberta (no em va voler dir res més)  al cap de poc ja el teníem aquí. I a més, em va dir posat en contacte amb ella que potser vindrà a la trobada i buscant la vaig trobat al facebook, li envio un missatge ocult:
Hola Bel,
Al proper llibre que llegirem al club de lectura de la nostre biblio és "La mala reputació" l'Esther de la Central de Biblioteques de Girona em va dir que t'ho havia comentat, jo ara em dirigeixo a tu amb tot l'atreviment per preguntar-te si vas a les trobades dels clubs, si tens catxe, o com ho fas, t'haig de dir que som una biblioteca molt petita i que els recursos encara ho són molt més, a nosaltres ens agradaria molt que vinguessis, em diràs alguna cosa, si et plau?


em contesta:
Vindré encantada, no patiu que ho faig de grat i no cobro res. Quan seria?

A mi el primer conte de "La mala reputació" em va deixar una mica sorpresa, sentia el soroll de les erugues cuan es cremaven demanat auxili, i com el foc va atrapar a la nena, vaig pensar  buffff que fort! feia temps que un relat no em sorprenia tant, i llavors ja va ser anar llegint tots els contes un darrera l'altre, com la Bel dibuixa els més delicat i el més terrible dels personatges, com relata les seves vides, de com intenta que hi hagi un equilibri entre el que és i el que podria ser, els masclisme amb violació, el sexe.

1 comentari:

 1. This way my buddy Wesley Virgin's adventure launches in this SHOCKING and controversial video.

  Wesley was in the military-and shortly after leaving-he revealed hidden, "mind control" tactics that the CIA and others used to get anything they want.

  As it turns out, these are the EXACT same SECRETS many famous people (especially those who "come out of nowhere") and the greatest business people used to become rich and famous.

  You probably know how you use only 10% of your brain.

  Really, that's because most of your BRAINPOWER is UNCONSCIOUS.

  Maybe this conversation has even occurred INSIDE your very own mind... as it did in my good friend Wesley Virgin's mind about seven years ago, while riding an unlicensed, beat-up bucket of a car without a license and $3 in his pocket.

  "I'm very fed up with living paycheck to paycheck! Why can't I become successful?"

  You've been a part of those those questions, isn't it right?

  Your own success story is going to start. All you need is to believe in YOURSELF.

  CLICK HERE To Find Out How To Become A MILLIONAIRE

  ResponElimina